Συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος της TUI πραγματοποίησε η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου

10 Απριλίου 2013 19:19

Τον περιφερειακό διευθύνων σύμβουλο Μεσογείου της TUI Josep Anton Grases υποδέχτηκε τη Τετάρτη η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελ. Φτακλάκη στα γραφεία της Περιφέρειας.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της TUI συνόδευαν ο Πρόεδρος της Εν. Ξεν. Α. Καμπουράκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI HELLAS Μ. Μαυρόπουλος, o Destination Manager του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου Φ. Τσιμογιάννης και ο Incoming Sales Manager Γ. Δήμας. Η αντιπεριφερειάρχης αφού καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της TUI στη Ρόδο, μετέφερε τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παρευρεθεί.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα Φτακλάκη ανέφερε ότι η παρουσία της TUI στα νησιά μας, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης. Για το λόγο αυτό, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη τους, προσδοκώντας στη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

«Η TUI είναι μια πολύ μεγάλη εταιρεία , με τεράστιο δίκτυο σε όλη την Ευρώπη και μάλιστα τώρα μπαίνει δυναμικά και στη Ρώσικη αγορά, μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη για τα νησιά μας αγορά. Η συστηματική λοιπόν συνεργασία με τους ξενοδόχους μας, αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Φτακλάκη.

Επίσης, μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης μετέφερε την αγωνία των Κυκλαδιτών που αφορούσε στις μειωμένες αφίξεις επισκεπτών από τα πρακτορεία της TUI με τον κ. Josep Anton Grases να αναφέρει ότι ενώ τα νησιά των Κυκλάδων είναι ιδανικός προορισμός για island hopping όπως και τα Δωδεκάνησα, τα ασταθή ακτοπλοϊκά δρομολόγια σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση ίσως αποδυνάμωσαν τη τουριστική κίνηση.

Τα αισιόδοξα μηνύματα που μας φέρνουν πάντως, σύμφωνα και με τα όσα συζητήθηκαν αποτελούν αν μη τι άλλο, την καλύτερη εγγύηση για τη φετινή σεζόν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos