300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου για την εθνική αναπτυξιακή στρατηγική 2014-2020

17 Απριλίου 2013 16:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου για την εθνική αναπτυξιακή στρατηγική 2014-2020

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Οι εκλεγμένοι της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στην Π.Ν.Α. έχουν πολλές φορές αναδείξει την Τοπική Διοίκηση και ειδικά το Περιφερειακό Συμβούλιο ως βασικό μοχλό υλοποίησης της κεντρικής πολιτικής Ελληνικών Κυβερνήσεων και Ε.Ε.

Σήμερα μέσω και του συγκεκριμένου Συνεδρίου η Περιφερειακή Αρχή του Ν. Αιγαίου παρουσιάζει τον σχεδιασμό υλοποίησης σε τοπικό επίπεδο, της αντιδραστικής στρατηγικής «ΕΥΡΩΠΗ 2020» της «Ενισχυμένης Οικονομικής Διακυβέρνησης» και φυσικά αναδεικνύει την κατεύθυνση διαχείρισης των ΕΣΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα οι στόχοι τους είναι. 1) Η διευκόλυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας (συγκέντρωση και παραχώρηση ορυκτού και φυσικού πλούτου, αλλαγή χρήσης γης , σύμφυση της δράσης της Περιφέρειας με αυτή των επιχειρηματικών ομίλων μέσω ΣΔΙΤ, Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων κλπ) 2) Η προώθηση των ανατροπών στην αγορά εργασίας . Η πλήρης δηλαδή εφαρμογή της οδηγίας Μπόλκενστάιν για την πτώση στο κατώτατο δυνατό σημείο της τιμής της εργατικής δύναμης και η άρση κάθε φραγμού στην εκμετάλλευση μετακινούμενων εργαζομένων. 3) Η αποδοχή μεταφοράς νέων αρμοδιοτήτων, που διασπά τον ενιαίο χαρακτήρα των δημόσιων υπηρεσιών χωρίς ούτε καν την απόδοση νέων πόρων που θα οδηγήσει τη λαϊκή οικογένεια σε ακόμα μεγαλύτερη επιδείνωση της θέσης της και ταυτόχρονα η Περιφέρεια θα συμμετέχει στη διαχείριση της ακραίας φτώχειας που η ίδια θα έχει βοηθήσει να διαμορφωθεί. 4) Η αναθεώρηση της Πολιτικής Συνοχής που έχει σαν στόχο η χρηματοδότηση της Ε.Ε. (από χρήματα που προέρχονται από την σκληρή φορολόγηση των λαών της) να υπηρετεί πιο στοχευμένη και συγκεντρωτική χρηματοδότηση έργων που υπόσχονται υψηλή κερδοφορία στα μονοπώλια. ( Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών και Ενέργειας ). 5) Ενίσχυση της έρευνας σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρήσεων. 6) Μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που θα δώσει το τελικό χτύπημα στους μικρομεσαίους αγρότες, κτηνοτρόφους και ψαράδες των νησιών μας , χτυπώντας ταυτόχρονα και τους μικρούς παραγωγούς όπως και τους εργαζόμενους καταναλωτές , μέσω οξυμένου κινδύνου μεγάλων διακυμάνσεων τιμών παραγωγού.

Απορρίπτουμε την ανάπτυξη αυτή που στο κέντρο της έχει την αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων και που τη στηρίζουν όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η πρόταση η δικιά μας για την ανάπτυξη της περιοχής έχει στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών των νησιών μας με:

-Αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

- Μονομερή διαγραφή του χρέους.

-κοινωνικοποίηση των βασικών και συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής, με τον λαό στη εξουσία, με κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας, παίρνοντας υπ όψιν τη νησιωτικότητα της περιοχής.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους , , τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους άνεργους, τη νεολαία, και τις γυναίκες των νησιών μας, να συσπειρωθούν στα σωματεία, στις λαϊκές επιτροπές, στο ΠΑΜΕ, με εμπιστοσύνη στις ταξικές δυνάμεις, με συνείδηση της αναγκαιότητας να σταθούμε εμπόδιο στην υλοποίηση της πολιτικής Κυβέρνησης και Περιφέρειας που από τη μια μεγαλώνει τα κέρδη των επιχειρηματικών Ομίλων και από την άλλη συσσωρεύει τεράστια βάρη ( χαράτσια, φορολογία, κόψιμο μισθών κλπ) στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων των νησιών μας και γενικότερα του Ελληνικού λαού.

Οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Γιάννης Μαχαιρίδης: “Στο χέρι...
Τήνος: Ημερίδα για τη γεωργία... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Δεκέμβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Κυκλάδες, Πάρος: «Έρχονται» βροχοπτώσεις διαρκείας - 4ήμερη καιρική αστάθεια (Bίντεο)

Κυκλάδες, Πάρος: «Έρχονται» βροχοπτ...

30 Νοεμβρίου 2025
Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θάνατος του Νίκου Κρητικού

Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θά...

04 Δεκεμβρίου 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στη Λούτσα με 24χρονο να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της μητέρας και της γιαγιάς του (βίντεο)

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λούτσα με 2...

30 Νοεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν αύριο λόγω των συγκεντρώσεων για τον Γρηγορόπουλο

Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν αύ...

05 Δεκεμβρίου 2025
Σύρος: Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης στους Game Changers (βίντεο)

Σύρος: Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητ...

05 Δεκεμβρίου 2025
Μελέτες υποδομών: Ψάχνουν τα 50 εκατ. ευρώ που δόθηκαν στα έργα (βίντεο)

Μελέτες υποδομών: Ψάχνουν τα 50 εκα...

05 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ