Διήμερη επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη στη Σαντορίνη

10 Ιουνίου 2022 17:33

Τη Σαντορίνη επισκέφθηκε την Τρίτη και την Τετάρτη 7 και 8 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε ευρεία συνάντηση με τους εκπροσώπους των φορέων της Σαντορίνης που πραγματοποιήθηκε - μετά από πρόσκλησή του - στο Επαρχείο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Έπαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Σιγάλας, οι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Θήρας κ. Νικόλαος Ζώρζος και της ελάσσονος, Μανώλης Ορφανός, οι Πρόεδροι της Ενώσεως Ξενοδόχων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων, του Σωματείου οδηγών ΤΑΧΙ και του ΚΤΕΛ του νησιού.

Κύριο αντικείμενο συζήτησης της συνάντησης ήταν τα επικείμενα έργα στο οδικό δίκτυο του νησιού, για την υλοποίηση των οποίων απαιτείται καθολικός συντονισμός, με στόχο την αποφυγή προβλημάτων που ενδέχεται να προκληθούν στο οδικό δίκτυο, κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, θέμα στο οποίο υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων των παρισταμένων στη συνάντηση. Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης τα έργα θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Τη συνάντηση απασχόλησαν και άλλα θέματα που αφορούν στο νησί, πάντα σε πνεύμα συνεργασίας, σύμφωνα με την πάγια τακτική της Περιφερειακής Αρχής,

Εξερχόμενος της συνάντησης ο κ. Λεονταρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι, όπως δήλωσε, " παρά τις μεγάλες αντιξοότητες της περιόδου (υπερβολικές ανατιμήσεις, έλλειψη υλικών στην αγορά κ.λ.π.), η προσπάθειά μας να ξεπεράσουμε τα προβλήματα προκειμένου να υλοποιηθούν τα προγραμματισμένα έργα στα νησιά μας, αποδίδει καρπούς".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos