×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Διορίστηκαν οκτώ υπάλληλοι στο Δήμο της Σϊφνου

16 Μαϊος 2013 22:06

Σας γνωρίζουμε ότι στο ΦΕΚ Γ 482/10-05-2013 δημοσιεύθηκαν οι διορισμοί 8 υπαλλήλων στο Δήμο μας. Πρόκειται για τους επιτυχόντες σε προκήρυξη, μέσω ΑΣΕΠ, ο διορισμός των

οποίων είχε ανασταλεί, λόγω της γενικότερης αναστολής διορισμών των τελευταίων χρόνων. Οι υπάλληλοι αυτοί, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, υπηρετούσαν ήδη στις θέσεις τους, από το 2009 και μετά, αλλά με προσωρινές συμβάσεις, εν αναμονή του οριστικού διορισμού τους.

Με τον Ν. 4093/2012 και την εγκύκλιο 6315/15-2-2013 του Υπουρ-γείου Εσωτερικών που ακολούθησε, εξαιρέθηκαν από τους περιορισμούς όσοι Δήμοι πληρούν την αρχή «ένα νησί ένας δήμος». Το γεγονός αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στις επιστολές και τις παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων, μέλος των οποίων είναι και ο Δήμαρχος Σίφνου, ο οποίος είχε θίξει επανειλημμένα το θέμα και την αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσης.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη οι υπηρεσίες του Δήμου μας κινήθη-καν άμεσα για την ολοκλήρωση των διαδικασιών διορισμού. Έτσι η εκκρεμότητα τακτοποιήθηκε, δίνοντας τέλος στην αγωνία και την ανα-σφάλεια των 8 συμπατριωτών μας και των οικογενειών τους.

Τους ευχόμαστε να είναι καλορίζικοι και να δώσουν ο καθένας από τη θέση του και την ειδικότητά του– τον καλύτερο τους εαυτό για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία του Δήμου μας, τη σωστή και έγκαιρη εξυπηρέτηση του πολίτη και την πρόοδο του τόπου μας γενικότερα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos