×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου: Αίτημα για πρόσθετο υγειονομικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό

16 Μαϊος 2013 22:10

Όπως γνωρίζεται η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου είναι η κατεξοχήν τουριστική Περιφέρεια της χώρας. Φιλοξενεί κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου πάνω από 6.000.000 (έξι) εκατομμύρια αλλοδαπούς

 επισκέπτες και εκατομμύρια ημεδαπών. Για την φετινή τουριστική περίοδο αναμένεται αύξηση πάνω από 20%.

Για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στοιχειωδώς οι ήδη υποστελεχωμένες

δομές υγείας στα νησιά μας και προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο σε επίπεδο παροχής υγειονομικών υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο εικόνας και ασφάλειας που απαιτούν οι ευρωπαίοι πολίτες, θα πρέπει το σχέδιο που μας ανακοινώσατε κατά τη συνάντηση μας, για πρόσθετο προσωπικό το καλοκαίρι στα νησιά με αποσπάσεις και επικουρικό προσωπικό (υγειονομικό, νοσηλευτικό, τεχνικό και πληρωμάτων ΕΚΑΒ), να το θέσετε άμεσα σε εφαρμογή.

Μια τέτοια ενέργεια σας, πέραν της εμπέδωσης αισθήματος ασφαλείας

στους κατοίκους θα ανακούφιζε και τους εργαζόμενους από την μεγάλη πίεση να ανταπεξέλθουν στοιχειωδώς στις αυξημένες ανάγκες.

Επιπλέον, θα βελτίωνε την εικόνα της χώρας και των δομών υγείας στα μάτια των εκατομμύριων επισκεπτών μας, που αυτή την στιγμή είναι από τους ελάχιστους αιμοδότες της εθνικής μας οικονομίας.

Σαν Περιφέρεια είμαστε στην διάθεση σας για να συνδράμουμε στην επιτυχία του εγχειρήματος σας.

Με εκτίμηση

Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου

Γιάννης Μαχαιρίδης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos