Καθοριστική η συμβολή του Φιλίππου Φόρτωμα στη νέα παράταση των δασικών χαρτών

15 Ιουλίου 2022 17:22

Μετά και από την επικοινωνία του Φίλιππου Φόρτωμα, η με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Υπουργείο προέβη σε νέα παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών, μέχρι το τέλος του μήνα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, τις τελευταίες ημέρες είχε συνεχείς επικοινωνίες με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να δοθεί εκ νέου παράταση της εν λόγω προθεσμίας, ώστε να διευκολυνθούν οι συμπολίτες μας. Ο Υπουργός ανακοίνωσε σήμερα την νέα παράταση που δόθηκε, μέχρι τις 31 Ιουλίου.

«Κάθε ημέρα που κερδίζεται για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών, είναι σημαντική. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, για μία φορά αφουγκράστηκε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, διευκολύνοντάς τους με 15 ακόμα ημέρες. Συνεχίζουμε μαζί!», δήλωσε ο κ. Φόρτωμας.

fortomas dasikoi

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos