Κατερίνα Μονογυιού: Παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022

16 Ιουλίου 2022 12:27

Αποφασίστηκε από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Σκρέκα και τον Γενικό Γραμματέα Δασών κ. Κωνσταντίνο Αραβώση η παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022.

Η απόφαση ελήφθη λόγω των συνθηκών, που έχουν διαμορφωθεί από την ενεργειακή κρίση και οι οποίες δυσχεραίνουν τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών, σε συνδυασμό με τα τεχνικά προβλήματα στις ψηφιακές πλατφόρμες του ελληνικού κτηματολογίου.

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιλαμβάνεται πλήρως την ιδιαίτερη σημασία που έχουν οι Δασικοί Χάρτες για τους νησιώτες των Κυκλάδων και δρα άμεσα και με ευελιξία με σκοπό την επίτευξη των πιο αποτελεσματικών λύσεων για τους νησιώτες», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού.

 

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos