Νάξος: Μήνυμα Δημάρχου για επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

30 Αυγούστου 2013 17:26

test1

test2

test2

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αποτελεί για όλους τους μαθητές την ολοκλήρωση μιας επίπονης και συνάμα αξιέπαινης προσπάθειας επίτευξης

στόχων και σηματοδοτεί την αφετηρία χάραξης της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, που βιώνουμε ως χώρα, οι επιτυχίες των παιδιών αποπνέουν αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, χαρίζοντας ικανοποίηση στους υποστηρικτές τους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των μαθητικών στόχων. Στους επιτυχόντες των εφετινών εξετάσεων εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια! Παρά τις δυσκολίες, κατάφεραν να εκπληρώσουν το στόχο τους, ανοίγοντας τους ορίζοντες στην επιστημονική τους κατάρτιση. Η εισαγωγή στις Πανεπιστημιακές και Τεχνολογικές σχολές αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειας και δικαίωση των μαθητικών κόπων.

Βέβαια, για τα παιδιά, που πιθανόν δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους σε κάποια Σχολή, δεν πρέπει να καταθέτουν τα όπλα και να απογοητεύονται, καθώς η επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση δεν αποκτάται μόνο μέσω της επιστημονικής κατάρτισης.

Οι ευκαιρίες που θα δοθούν σε όλους είναι πολλές, αρκεί να τις αδράξουν! Η επιτυχία να συνοδεύει πάντα τη ζωή τους!

Καλή Σταδιοδρομία!

Ο Δήμαρχος

Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos