Συμμετοχή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην Philoxenia

22 Νοεμβρίου 2013 14:56

Στην 29η Διεθνή Τουριστική Έκθεση συνεχίζει τις δράσεις προβολής του Αιγαιακού Τουριστικού προϊόντος η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Στην Έκθεση συμμετέχουν από τα Δωδεκάνησα η Πάτμος, η Αστυπάλαια, η Σύμη, η Χάλκη, οι Λειψοί, η Κάρπαθος, η Λέρος, η Ρόδος και η Κως, ενώ από τις Κυκλάδες συμμετέχουν η Μύκονος, η Πάρος, η Ίος, η Σαντορίνη, η Σέριφος, η Σίφνος, η Κίθνος, η Μήλος, η Φολέγανδρος, η Σύρος, η Κέα, η Άνδρος και η Τήνος.

Την διοργάνωση της εκθεσιακής συμμετοχής ανέλαβε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, τοποθετώντας τα εντυπωσιακά περίπτερα των νησιών μας σε δεσπόζουσα θέση στον εκθεσιακό χώρο, όπου διανέμουν προωθητικό υλικό και δώρα στους επισκέπτες, ενώ η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, εκπροσωπούμενη από τον Παναγιώτη Μενάδρο, τον Σπύρο και τον Στέλιο Κορρέ από τις Κυκλάδες, τον Γιώργο Παττελάκη και την Δέσποινα Ελευθεράκη από τα Δωδεκάνησα, συμμετείχε με σταθμούς προβολής των Κερασμάτων του Αιγαίου.

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και τα περίπτερα της εκθεσιακής συμμετοχής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου επισκέφθηκε η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΤ Χριστόφορο Καπαρουνάκη και τον Γενικό Γραμματέα Πάνο Λειβαδά, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Τουρισμού Ελευθερία Φτακλάκη, και τους Προέδρους των Ενώσεων ξενοδόχων Ρόδου, Κω και Σαντορίνης, Αντώνη Καμπουράκη, Μηνά Χατζημιχάλη και Μανώλη Καραμολέγκο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos