Αναφορά Γ. Βρούτση στη Βουλή για τη δημιουργία Εξεταστικού Κέντρου Πανελληνίων Εξετάσεων στη νήσο Σέριφο

16 Δεκεμβρίου 2022 14:59

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως, αναδεικνύοντας την ανάγκη δημιουργίας Εξεταστικού Κέντρου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στη νήσο Σέριφο.

Ο κ. Βρούτσηςέθεσε υπόψιν της κας Υπουργού σχετική επιστολή (α.π. 11/13.12.2022) της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου με Λ.Τ. Σερίφου κας Μαρίας Παπαζαχαροπούλου, στην οποίαπεριγράφει την ανάγκη δημιουργίας Εξεταστικού Κέντρου Πανελληνίων εξετάσεων στη Σέριφο, καθώς η αλλαγή περιβάλλοντος σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος μετακίνησης και διαμονής των υποψηφίων, προκαλεί σοβαρά προβλήματα τόσο στους ίδιους τους υποψηφίους, όσο και στις οικογένειες τους.

Με την κατάθεση του εν λόγω εγγράφου στη Βουλή, ο κ. Βρούτσηςκαλεί την κα Υπουργό να εξετάσει το θέμα, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας, και να κάνει αποδεκτό το αίτημα της κας Προέδρου, ώστε οι υποψήφιοι των μικρών νησιών των Κυκλάδων να αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους συνυποψηφίους τους στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos