Άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, η διεθνής έκθεση ΕΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας

01 Φεβρουαρίου 2014 19:30

Τα νησιά που εκπροσωπούν την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου είναι από τις Κυκλάδες η Κύθνος, η Μήλος, η Ίος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Μύκονος και η Φολέγανδρος, και από τα Δωδεκάνησα η Ρόδος, η Αστυπάλαια, η Κως, η Πάτμος, η Λέρος και η Κάρπαθος.

Η έκθεση ξεκίνησε πολύ δυναμικά, ενώ η επίσης δυναμική συμμετοχή των νησιών μας τυγχάνει ιδιαίτερης προσοχής και δίνει θετικά μηνύματα για την απήχηση του τουριστικού προϊόντος του Αιγαίου στην Τουρκική αγορά.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Ελευθερία Φτακλάκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης και ο Αντιπρόεδρος Άρης Σολούνιας, ο Διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ, Μπάμπης Παλογιανίδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Μηνάς Χατζημιχαήλ. Για την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, η κα Φτακλάκη, ο κ. Καμπουράκης και ο κ. Σολούνιας έχουν προγραμματίσει συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών με θέμα την αεροπορική σύνδεση Ρόδου-Κωνσταντινούπολης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos