Παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου για το Σχέδιο Νόμου «Εκσυγχρονισμός Υφιστάμενων Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ποδοσφαίρου και άλλες διατάξεις»

05 Φεβρουαρίου 2014 15:17

Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, στα πλαίσια

 της διαβούλευσης για το σχέδιο Νόμου «Εκσυγχρονισμός Υφιστάμενων Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ποδοσφαίρου και άλλες διατάξεις».

Με την παρέμβασή του ο Περιφερειάρχης επισημαίνει την ανάγκη προσθήκης επιπλέον ρυθμίσεων στο σχέδιο Νόμου, ώστε να αποφευχθεί η αύξηση γραφειοκρατίας και η ταλαιπωρία των πολιτών για επουσιώδη θέματα. Οι επιπλέον ρυθμίσεις που εισηγείται ο κ. Μαχαιρίδης εναρμονίζονται με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νησιών του Ν. Αιγαίου και θα συμβάλλουν στην καλή λειτουργία των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής και των υπόλοιπων αρμοδίων υπηρεσιών.

Ο κ. Μαχαιρίδης εισηγείται επίσης την συμμετοχή της Περιφέρειας με τακτικό μέλος στο περιφερειακό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων, προκειμένου η Περιφέρεια να αποκτήσει αρμοδιότητες και ενεργό ρόλο σε θέματα πολεοδομίας και χωροταξίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos