Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου

05 Φεβρουαρίου 2014 15:18

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 7η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και  ώρα 14.00 μ.μ. για συζήτηση

και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως:

ΘΕΜΑ 1ο:

Λήψη απόφασης για συγκρότηση επιτροπών παραλαβής Δημοτικών έργων οικον. έτους 2013.

ΘΕΜΑ 2ο:

Συγκρότηση επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών εκμίσθωσης, μίσθωσης και εκποίησης δημοτικών πραγμάτων (άρθρο 1 του Π.Δ 270/81) για το έτος 2013.

ΘΕΜΑ 3ο:

Ορισμός μελών στην επιτροπή παραλαβής εργασιών (παροχής υπηρεσιών), που διενεργούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.28/80.

ΘΕΜΑ 4ο:

Έγκριση ένταξης της πράξης «Μελέτη κατασκευής έργων υποδομής σε περιοχές του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Δήμου Τήνου», στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015», άξονας προτεραιότητας 6.

ΘΕΜΑ 5ο:

Λήψη απόφασης για προγραμματισμό προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού, για το έτος 2014.

ΘΕΜΑ 6ο:

Λήψη απόφασης για αποδοχή δωρεάς ενός απορριμματοφόρου φορτηγού οχήματος, από την «Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε.»

ΘΕΜΑ 7ο:

Λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τήνου, της διαχείρισης των υγρών στερεών αποβλήτων του ελαιοτριβείου, καθώς επίσης και των στερεών φυτικών απορριμμάτων.

ΘΕΜΑ 8ο:

Εξέταση αιτήματος κ. Αριστείδη Π. Αλαβάνου Χειρούργου οδοντίατρου σχετικά με ετήσια χρέωση  οικογενειακού  τάφου που έχει παραχωρηθεί στο Δημοτικό Κοιμητήριο.

ΘΕΜΑ 9ο:

Εξέταση αιτήσεως Ευαγγελίας χήρας Χαραλάμπου Φωσκόλου σχετικά με χορήγηση άδειας παροχής ύδρευσης στον οικισμό Αρνάδο.

ΘΕΜΑ 10ο:

Λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση στην εταιρεία «ΣΟΛ Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές α.ε.ο.ε», των εργασιών τακτικού ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου, χρήσης 2013, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 παρ. 6 του Ν. 2231/1994 (ΦΕΚ 139 Α΄).

ΘΕΜΑ 11ο:

Ανανέωση αδείας μουσικών οργάνων και παράταση ωρών λειτουργίας για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Εστιατόριο» του Σιμεών Δεσύπρη του Ραφαήλ, στον οικισμό Φαλατάδος της Τοπικής Κοινότητας Φαλατάδου.

ΘΕΜΑ 12ο:

Λήψη απόφασης για υλοποίηση από τον Δήμο προγράμματος Τηλεϊατρικής στο Κέντρο Υγείας Τήνου και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 13ο:

Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Τήνου στις διεθνείς εκθέσεις Μιλάνου, Βερολίνου, Μόσχας και Κιέβου.

ΘΕΜΑ 14ο:

Λήψη απόφασης για συνδιοργάνωση, με την Β/θμια εκπαίδευση, σεμιναρίου ενίσχυσης των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΘΕΜΑ 15ο:

Λήψη απόφασης για τη διοργάνωση από τον Δήμο Τήνου, αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων

Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΑΛΤΑΜΑΝΙΚΑΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos