Επίσκεψη της Κατερίνας Μονογυιού στη Σαντορίνη για την μεγάλη γιορτή της Υπαπαντής


03 Φεβρουαρίου 2023 22:29

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τη Σαντορίνη για να παρευρεθεί στη μεγάλη γιορτή της Υπαπαντής.

Η βουλευτής παρευρέθηκε στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό στα Φηρά της Σαντορίνης, όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωρόθεου Β' και συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου. Ακολούθησε η λιτανεία της ιεράς εικόνος στην πρωτεύουσα της νήσου με επικεφαλής τη φιλαρμονική του Δήμου Θήρας.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Έπαρχο Θήρας κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα, όπου συζήτησαν για τον πλούσιο απολογισμό του έργου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2022, για τις εργασίες και τις αποφάσεις των δύο τελευταίων περιφερειακών συμβουλίων καθώς και για λύσεις στο ζήτημα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων ενόψει της θερινής σεζόν. Τέλος, η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού ενημέρωσε τον Έπαρχο για τις συνεχείς ενέργειες της με στόχο την αναβάθμιση και την έμπρακτη στήριξη του νησιού.

 

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos