Προσωπική δέσμευση του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη για αυτοδύναμη και ισχυρή Περιφέρεια

14 Μαϊος 2014 16:56

Σειρά επαφών πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, επισκεπτόμενος το Εμποροβιομηχανικό

Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, το Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου. Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, συνόδευαν ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρητικός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Παράταξής του.

Επισκεπτόμενοι τα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης και οι συνεργάτες του, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Γιάννη Πάππου και τους κ.κ. Γιώργο Αντώνογλου, Γιάννη Κακλιό και Νίκο Παπασταματίου, οι οποίοι και τους ενημέρωσαν για τα βασικότερα ζητήματα που απασχολούν την αγορά τη δεδομένη χρονική περίοδο. Στο Οικονομικό Επιμελητήριο συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Μιχαήλ Μιχαήλ και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που τους ενημέρωσαν για τις δράσεις και το ρόλο του Επιμελητηρίου, ενώ ακολούθησαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους εργαζομένων της Ρόδου, αναφορικά με τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Βρισκόμενοι στο Εργατικό Κέντρο της Ρόδου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Σάββα Χατζησάββα, που τους επανέλαβε τα ήδη γνωστά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην περιοχή, όπως είναι η μη καταβολή των μισθών τους, καθώς και η απασχόλησή τους χωρίς ασφάλιση, ενώ αμέσως μετά, συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Θανάση Σταμούλη, παρουσία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Σάββα Χατζησάββα και του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Τάσου Ψαρομπά. Κατά τη διάρκεια των επαφών τους με τους εκπροσώπους των εργαζομένων αναλύθηκαν τα ζητήματα που τους απασχολούν και εξετάστηκαν οι πιθανοί τρόποι αντιμετώπισής τους, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρητικό και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, παρουσία του επίτιμου προέδρου Βασίλη Μηναϊδη, των αντιπροέδρων Άρη Σουλούνια και Άντας Καραγιάννη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια όλων των παραπάνω συναντήσεων επισημάνθηκε η ανάγκη ισχυροποίησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ώστε να μπορεί ο Περιφερειάρχης να δίδει λύσεις άμεσα στα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.  Στο σύνολό τους, οι εκπρόσωποι των Ενώσεων, Επιμελητηρίων, Συλλόγων και Σωματείων, αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία που έχουν μέχρι σήμερα με τους διοικούντες την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, να δεσμεύεται προσωπικά ότι οι αγώνες για αποκέντρωση θα συνεχιστούν ακόμη πιο δυναμικά, ώστε να επιτευχθεί το πάγιο και διαρκές αίτημα για τη δημιουργία αυτοδύναμων αιρετών Περιφερειών με αρμοδιότητες και πόρους.

Ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, την προηγούμενη ημέρα επισκέφθηκε τα νησιά Κω και Σύμη, όπου και παραβρέθηκε στα εγκαίνια του υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου «Ιωάννης Καπνουλάς» που κατασκευάστηκε στη Σύμη και με πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Πρόκειται για ένα κόσμημα 2.000 τμ που κατασκευάστηκε στο ακριτικό νησί και περιλαμβάνει γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ, αίθουσα γυμναστικής, παιδότοπο και αναψυκτήριο, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει και την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κρητικός, μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», περιόδευσαν στην περιοχή της Αναλήψεως, όπου συζήτησαν με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τη διαμόρφωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos