×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μιχάλης Κόκκινος στη συνάντηση με ξενοδοχοϋπαλλήλους: Η Περιφέρεια δεν μπορεί να μένει αμέτοχη στην καταστροφή της κοινωνικής ζωής του τόπου.

14 Μαϊος 2014 17:53

Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων της περιοχής μας είχε σήμερα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την Νησιωτική

Ανατροπή Μιχάλης Κόκκινος, στον οποίο και τέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Τα κυριότερα θέματα που επεσήμαναν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι είναι αυτά της «μαύρης» εργασίας και του επιδόματος ανεργίας το οποίο ως γνωστό έχει μειωθεί σε μερικούς μήνες και αυτό δίνεται υπό προϋποθέσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Νησιωτικής Ανατροπής Μιχάλης Κόκκινος επεσήμανε πως θα είναι αρωγοί στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, αφενός για να γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι για την πάταξη της παράνομης εργασίας και αφετέρου για την επαναφορά του επιδόματος ανεργίας όπως ήταν, προσθέτοντας πως «η Περιφέρεια δεν μπορεί να μένει αμέτοχη στην καταστροφή της κοινωνικής ζωής του τόπου».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos