×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στο πλευρό των εργαζομένων του Νεωρίου

15 Μαϊος 2014 11:22

Στη συνέχεια της επίσκεψης του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου στο ναυπηγείο του Νεωρίου στη Σύρο με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων

που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος δια των βουλευτών του Αλέξη Μητρόπουλου και Δημήτρη Στρατούλη πήρε την πρωτοβουλία και επικοινώνησε τόσο με ανώτατα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, όσο και με τον υπουργό εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών απαντήθηκε ότι το θέμα της φορολογικής ενημερότητας έχει λυθεί, ενώ ο υπουργός εργασίας διαβεβαίωσε ότι, αμέσως μετά τις εκλογές και με το άνοιγμα των εργασιών της Βουλής, θα κατατεθεί ειδική τροπολογία με την οποία θα αντιμετωπισθεί το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας και παράλληλα θα διασφαλιστεί η πληρωμή των εργαζομένων.

Από την πλευρά μας ως ΣΥΡΙΖΑ, θα στηρίξουμε κάθε ρύθμιση που θα διασφαλίζει στα πλαίσια της νομιμότητας, τόσο την κατά προτεραιότητα πληρωμή των εργαζομένων, όσο και τη βιωσιμότητα του ναυπηγείου. Διαβεβαιώνουμε επίσης ότι είμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες των εργαζομένων με όποια μορφή οι ίδιοι επιλέγουν.

15/5/2014

Δελτίο τύπου βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos