Γ. Βρούτσης: "Ξεκινάω πρώτος το νέο αγώνα για Ισχυρές Κυκλάδες, για Αυτοδύναμη Ν.Δ.! Tο Πρόγραμμα των περιοδειών μου στα 8 πρώτα νησιά"

25 Μαϊος 2023 16:28

Στις εκλογές της 21ης Μάϊου 2023, οι Κυκλαδίτισσες και οι Κυκλαδίτες μίλησαν και ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη θριαμβευτές στο Νομό Κυκλάδων, με το εκπληκτικό ποσοστό του 47,55%. Επίδοση κορυφαία, που τοποθετεί τις Κυκλάδες μας στην 4η θέση σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Παράλληλα, οι συμπατριώτες μου Κυκλαδίτες με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, δίνοντας μου για μια φορά ακόμη την 1η θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., με 17.898 σταυρούς. Μια διάκριση ευθύνης, που με γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, για να «πολεμήσω» ακόμη πιο δυνατά, για τις αρχές και της αξίες της παράταξής μας, αλλά και για τα νησιά μας!!!
Το θριαμβευτικό για τη Ν.Δ. αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης, κατέδειξε ότι οι πολίτες απέρριψαν το λαϊκισμό και πίστεψαν στη νέα πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Επέλεξαν με την πανηγυρική ψήφο τους τον ασφαλή δρόμο της ανάπτυξης και της πολιτικής σταθερότητας, κόντρα στην αβεβαιότητα και την ακυβερνησία, που ποντάριζε η στρατηγική της απλής αναλογικής των κομμάτων της Αντιπολίτευσης.
Μια στρατηγική, που έφερε τη Ν.Δ. μια πολύ μικρή ανάσα πριν από την Αυτοδυναμία, που τόσο ανάγκη έχει αυτή τη χρονική συγκυρία η πατρίδα και ο τόπος μας.
Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμες για όλους. Για τις Κυκλάδες, για την Ελλάδα μας.
Οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε ξανά στην κάλπη την Αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να μην ξαναμπεί η χώρα μας σε νέες περιπέτειες την επόμενη μέρα.
Η Ελλάδα, χρειάζεται την ασφάλεια και τη σταθερότητα.
Χρειάζεται κάποιον, που θα κρατάει σταθερά το τιμόνι.
Η αυτοδυναμία της Ν.Δ. αποτελεί εθνική αναγκαιότητα.
Στη νέα εθνική προσπάθεια, με ορίζοντα την 25η Ιουνίου, ξεκινάω πρώτος το νέο κύκλο των περιοδειών μου στα νησιά μας, με πρώτο σταθμό την Κέα στις 30 Μάϊου 2023.
Θα ακολουθήσουν περιοδείες στα νησιά: Σίφνος (31 Μάϊου 2023), Σέριφος (1 Ιουνίου 2023), Κύθνος (4 Ιουνίου 2023), Άνδρος (6 Ιουνίου 2023), Τήνος (8 Ιουνίου 2023), Μήλος (10 Ιουνίου) και Κίμωλος (11 Ιουνίου 2023).
Στο νέο αγώνα που δίνω σας θέλω όλες και όλους δίπλα μου.
Για μία Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για Ισχυρές Κυκλάδες!
Με ένα σύνθημα: Δυνατά! Σταθερά! Τολμηρά! Μόνο Μπροστά!.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos