Μονογυιού: Συναντήσεις στη Σύρο

30 Οκτωβρίου 2014 19:38

Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους κατοίκους των νησιών

Την αγνότητα των ανθρώπων που ζουν στο νησί της Σύρου είχε την δυνατότητα να διαπιστώσει η πολιτευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού επισκεπτόμενη τη Σύρο από το Σάββατο 25 έως την Τρίτη 28 Οκτωβρίου. Η κ. Μονογυιού συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους, ενώ άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που απασχολούν εργαζόμενους και επιχειρηματίες από τα συλλογικά τους όργανα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σύρο είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του Νομού. Συναντήθηκε τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Νομού Κυκλάδων Διονύση Μεσάρη, τον Διευθυντή Α΄θμιας Χρήστο Καυτηράνη και τον Διευθυντή Β΄θμιας Χρήστο Μιχαλόπουλο. Έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στις Κυκλάδες με προεξέχοντα τις ελλείψεις αναπληρωτών στα σχολεία και τη στέγαση των προνηπίων της Μυκόνου. Σε συνάντηση την ίδια μέρα με εκπροσώπους του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου της Σύρου τέθηκαν επί τάπητος τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος Μάρκος Βουτσίνος πρέπει να προστατευτούν οι θέσεις εργασίας πολλών εργαζομένων.Κατόπιν συναντήθηκε η κ.Μονογυιού με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου <Βαρδάκειο και Πρώιο> κ.Ιωάννη Πετράκη,συζήτησε –μεταξύ άλλων-θέματα που αφορούν τα προβλήματα του Νοσοκομείου και ενημερώθηκε για τις δράσεις που έχει προγραμματίσει η Διοίκηση το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Οι άνθρωποι που ζουν στα νησιά των Κυκλάδων, μακριά από την Αθήνα, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους, τα οποία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε. Όμως αποδεικνύουν ότι αυτό σε καμιά περίπτωση, παρά την κρίση που βιώνουν, δεν αλλοιώνει την ειλικρίνεια των συναισθημάτων που τους χαρακτηρίζει, την εγκαρδιότητά τους αλλά και την από καρδιάς φιλοξενία τους» ανέφερε η Κατερίνα Μονογυιού συμπληρώνοντας ότι πριν όσο και μετά τις Εθνικές εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν και εφόσον οι πολίτες των Κυκλάδων την εμπιστευτούν, θα βρίσκετε στο πλευρό τους για να επιλύσει τα προβλήματά τους.

Την επομένη η κ. Μονογυιού συμμετείχε στις εκδηλώσεις του εορτασμού της Εθνικής μας επετείου και συνομίλησε με αρκετούς πολίτες.

Διαδρομή γνώσης θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την πορεία που ακολούθησε η πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού επισκεπτόμενη το νησί της Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos