Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου παραδόθηκε το έργο της επισκευής του χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου Σύρου

17 Νοεμβρίου 2014 19:39

test1

test2

test2

Το έργο συνίσταται στην αποξήλωση του δαπέδου, την τοποθέτηση νέου δαπέδου υψηλών προδιαγραφών και μέγιστης αντοχής και τη βαφή σε όλους τους χώρους του χειρουργικού τομέα, δηλαδή

στους χώρους εργασίας των ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, διαδρόμους και θαλάμους νοσηλευόμενων.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ' ολοκλήρου από δωρεές ιδιωτών οι οποίες συγκεντρώθηκαν από τον πολιτευτή της Ν.Δ. στις Κυκλάδες κ.Γιώργο Βακόνδιο.

Για την ταχύτερη υλοποίηση του έργου και την αποφυγή γραφειοκρατικών διαδικασιών του δημοσίου λογιστικού, ο κ.Βακόνδιος ανέθεσε την παρακολούθηση και υλοποίηση του έργου στον Σύλλογο νεφροπαθών, κατόπιν συνεννόησης με την διοίκηση του νοσοκομείου.

Στην παράδοση του έργου παραβρέθηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Πετράκης, ο πρόεδρος των νεφροπαθών κ.Δεναξάς και ο κ.Βακόνδιος.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ.Βακόνδιος ευχαρίστησε τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τον κ.Πετράκη και τον κ.Δεναξά για τη συνεργασία τους, καθώς και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για τον καθημερινό τους αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας των νοσηλευόμενων,.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos