Πρώτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

12 Ιανουαρίου 2015 22:28

Πραγματοποιήθηκε την Παράσκευή 9 Ιανουαρίου 2015 στις 19.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κύθνου λίγο πριν την έναρξη της Πρώτης Τακτικής Δημόσιας Συνεδρίασης

η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Φιλιππαίος Κωνσταντίνος προσέφερε ένα συμβολικό δώρο (γούρι) πρός όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων ευχόμενος συνάμα τα καλύτερα προς όλους τους παρόντες. Την Πίτα ευλόγησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κύθνου π. Κων/νος Γονίδης και ο εφημέριος Χώρας Κύθνου π. Χαρίλαος Δημητρίου.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Κύθνου Γαρδέρης Σταμάτης, όπου ευχήθηκε Καλή και Δημιουργική Χρονιά προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε την στήριξη και της πλεύρας της μειοψηφίας γιατί όπως υπογράμισε όλοι μας αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη ημέρα για την Κύθνο.Απο την πλευρά της μειοψηφίας τις ευχές του επικεφαλής αλλά και των υπολοίπων μελών μετέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Κάλαμοβράκας Λουκάς. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της μοναδικής γυναίκας του Δημοτικού Σύμβουλίου της κυρίας Φίλιππα Ιωάννας η οποία τους επόμενους μήνες αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Τουριστικής Περιόδου Κύθνου. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Πρώτη Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση που αφορούσε την ορθή επανάληψη των Τελών, του Προυπολογισμού και του Ολοκληρομένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2015 κάτι το οποίο είναι στα παράδοξα αφού εγκριθηκε από το Παρατήριο και υπήρξαν παρατηρήσεις απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αντιδήμαρχος κύριος Ηλιού Γιώργος, η ψήφιση των θεμάτων υπήρξε ομόφωνη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos