Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στο Τμήμα Ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου

13 Ιανουαρίου 2015 17:59

«Η εξαιρετική εμφάνιση και οι σπουδαίες διακρίσεις των αθλητών σας αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδό τους ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η επιτυχία σας μας κάνει όλους πραγματικά υπερήφανους»

Τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, τη Διοίκησή του, τον προπονητή, τους αθλητές και τις αθλήτριες και όλο το έμψυχο δυναμικό του, συγχαίρει ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας τριγώνου που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για σκάφη τύπου Optimist, Laser 4.7 και Laser radial, με την επωνυμία «Εμμανουήλ Ρουσσάκης».

«Η κατάκτηση των πρώτων θέσεων στις περισσότερες κατηγορίες από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ν.Ο.Σ αποτελεί τεράστια επιτυχία και μας γεμίζει υπερηφάνεια επισημαίνει σε σχετική δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης προσθέτοντας πως «το Νότιο Αιγαίο, μητρόπολη του ναυταθλητισμού, αποδεικνύει ότι όχι μόνο διατηρεί τη μακρά παράδοση που έχει, αλλά έχει θέσει στέρεα τις βάσεις για διαρκείς διακρίσεις».

Όπως επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης, «αξίζουν συγχαρητήρια σε κάθε έναν αθλητή και αθλήτρια που συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και που εργάστηκε με αυταπάρνηση, προκειμένου να μας προσφέρουν τη χαρά της επιτυχίας μέσω των πολλών διακρίσεων, τις οποίες ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επιμονή στις επόμενες αγωνιστικές τους προσπάθειες».

Ο κ. Λεονταρίτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προπονητή του Τμήματος κ. Ιωάννη Γρυπάρη, «η δουλειά του οποίου», όπως τόνισε, αποδεικνύεται από το συνολικό άριστο αποτέλεσμα», διαβεβαιώνοντας πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ίδιος προσωπικά θα σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες των προσπαθειών του Ομίλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης απέδωσε τα εύσημα και στον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου για την άρτια διοργάνωση καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες Ομίλους για την εξαιρετική παρουσία τους στο διασυλλογικό πρωτάθλημα.

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos