ΠΕΔΕ Νέας Δημοκρατίας για ομιλία Τσίπρα

17 Ιανουαρίου 2015 16:46

«Τζάμπα Υποσχέσεις, σεξουαλικά υπονοούμενα και φίμωση με «δημοκρατικές» λαβές όσων διαφωνούν.»

Δυστυχώς η παρουσία και το περιεχόμενο της ομιλίας κ Τσίπρα, επιβεβαίωσαν ότι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να υποτιμά τον Ελληνικό και Δωδεκανησιακό Λαό.

Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι με υποσχέσεις, νοοτροπίες, συνθήματα και με μεταγραφές στελεχών του Παπανδρέου, τώρα με τον κ Τσίπρα μπορούν να υπόσχονται για ακόμα μια φορά ότι «Λεφτά Υπάρχουν».

Πέρα από περιγραφές της δύσκολης κατάστασης και των επώδυνων θυσιών του Ελληνικού λαού αντί για πρόταση ο κ Τσίπρας αναλώθηκε σε επανάληψη των υποσχέσεων της ομιλίας του στη ΔΕΘ.

Αυτό που βεβαία δεν είπε στην ομιλία του στη Ρόδο ο κ Τσίπρας, αλλά διευκρίνισε στη διαδικτυακή του συνέντευξη στο twitter είναι ότι όσα υπόσχεται θα τα υλοποιήσει εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με τους εταίρους μας.!!!

Την ίδια στιγμή σε συνεντεύξεις και σε άρθρα του σε Γερμανικές εφημερίδες καθησυχάζει τους Γερμανούς φορολογούμενους, ότι δεν χρειαζόμαστε άλλα δανεικά για να υλοποιήσει όσα υπόσχεται στον Ελληνικό λαό.

Άλλωστε ο κ Τσίπρας το τόνισε και στην ομιλία του, όταν μίλησε για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, χωρίς ελλείμματα.

Πως μπορεί άραγε κάποιος να προβαίνει σε παροχές που κοστίζουν μερικές δεκάδες δις αλλά ταυτόχρονα να μην χρειάζεται νέα δανεικά;

Μόνο με επιπλέον φόρους κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ή με νέες περικοπές. Εκτός και αν σκοπεύουν να βάλουν την κ Ραχήλ Μακρη να τυπώσει τα 100 δις στο υπόγειο του σπιτιού της.

Αν είναι έτσι καλύτερα ας την βάλουν να τυπώσει 300 δις να ξεμπερδεύουμε και με το χρέος.

Τέτοιου επιπέδου όμως στελέχη όπως η κ Μακρή προτίμησε ο κ Τσίπρας και όσους δέχτηκαν να υπογράψουν προκαταβολικά δήλωση σιωπής και υποταγής.

Τέτοιους βουλευτές στρατιωτάκια χρειάζονται στο ΣΥΡΙΖΑ που παραιτήθηκαν από το συνταγματικό τους δικαίωμα και υποχρέωση να εκφράζονται και να ψηφίζουν κατά συνείδηση.

Είναι λογικό ένα «υποτίθεται» δημοκρατικό κόμμα να υποχρεώνει προκαταβολικά τους βουλευτές του να παραδίδουν αυτόματα την έδρα αν διαφωνούν;

Προφανώς γι' αυτό στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα Δωδεκάνησα κόπηκαν οι πάντες πλην των πιστών σκληροπυρηνικών συντρόφων του 3%

Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα κόμματα οφείλουν να εκφράζουν το σύνολο του λαού και όχι κλειστές ομαδούλες και τις ιδεολογικές εμμονές τους.

Βέβαια το πώς αντιλαμβάνεται το δημοκρατικό διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του το καταλάβαμε, όταν ένας γνωστός συμπολίτης μας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρόδου, με προβλήματα υγείας θέλησε να εκφράσει την άποψη του.

Την ίδια στιγμή που υποκριτικά ο κ Τσίπρας υποστήριζε ότι ακόμα και οι αντιδράσεις και τα συνθήματα, είναι καλοδεχούμενα, οι άνδρες της προσωπικής ασφαλείας έκαναν στον παλαίμαχο κεφαλοκλείδωματα, λαβές, του φίμωσαν το στόμα και τον πήγαν «καροτσάκι» εκτός αίθουσας.

Άραγε απειλούσε τη ζωή του κ Τσίπρα το στόμα του συμπολίτη μας ή την τηλεοπτική του εικόνα. Που ήταν οι τοπικοί σύντροφοι να παρέμβουν ώστε με σεβασμό στον συμπολίτη να απομακρυνθεί και έστω να μην οδηγηθεί στη σύλληψη;

Εκεί που η αλαζονεία και η λαχτάρα για εξουσία υπερισχύσει περισσεύει η υποκρισία.

Πόσες φορές το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστηρίξει και καλύψει πολιτικά τη δράση μικρών ομάδων που εμπόδισαν με βία τη λειτουργία συλλογικών οργάνων, φορέων και εκδηλώσεις;

Πόσες φορές δεν έχουμε παρακολουθήσει τηλεοπτικά φοιτητοπατέρες, συνδικαλιστές, στελέχη και ομάδες κρούσης του ΣΥΡΙΖΑ να διακόπτουν βίαια συνεδριάσεις, να προπηλακίζουν λεκτικά δημόσια πρόσωπα και να παραλύουν την οικονομική και κοινωνική ζωή;

Από την πλευρά τους πίστευαν όταν ήταν στο 3% και πιστεύουν πολύ περισσότερο σήμερα ότι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους, με αυτό τον τρόπο που πολλές φορές εμπεριέχει βία και όχι μόνο λεκτική.

Δεν μπορούν όμως να ανεχτούν ούτε μία ειρηνική παρουσία διαμαρτυρίας σε μία δική τους εκδήλωση και επιφυλάσσουν «αριστη φιλοξενία» με λαβές πάλης και προσαγωγές σε αστυνομικό τμήμα, ακόμα και αν πρόκειται για άτομο με εμφανή προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι ο λόγος και η συμπεριφορά του κ Τσίπρα και των στελεχών του, είναι ανεύθυνος και διχαστικός.

Από την πλευρά μας το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι λυπούμαστε για το ρεβανσισμό και τα σεξουαλικά υπονοούμενα που εκστόμισε αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών.

Γραφείο τύπου της Περιφερειακής            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

Πεταλάς Σάββας                                        Τάκης Μιχαήλου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos