Περιοδείες των υπoψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

17 Ιανουαρίου 2015 16:48

Με μεγάλη ένταση και παλμό, με πρωτοφανή συμμετοχή των πολιτών, συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες.

Σε κάθε νησί και σε κάθε χωριό οι κυκλαδίτες ανταποκρίνονται άμεσα στις προσκλήσεις των οργανώσεων, παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις, που έπονται όλων των εκδηλώσεων.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών των υποψηφίων, παρουσιάζονται οι 4 πυλώνες του άμεσου κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι θέσεις του κόμματος σε διάφορους τομείς, όπως η αγροτική ανάπτυξη, ο τουρισμός, η ακτοπλοΐα, η υγεία, κλπ. Χαρακτηριστικό όλων των συγκεντρώσεων είναι το γεγονός ότι μετά τις τοποθετήσεις των υποψήφιων βουλευτών, οι παριστάμενοι επί πολλή ώρα προχωρούν σε πλήθος ερωτήσεων και ουσιαστικών παρεμβάσεων εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγωνία αλλά και το πραγματικό ενδιαφέρον τους. Δηλώνουν έτοιμοι να αγωνιστούμε μαζί για την ελπίδα που έρχεται, καθώς αυτές οι εκλογές αποτελούν για όλους μας την τελευταία ευκαιρία, προκειμένου να απελευθερωθούμε από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό των μνημονίων και των κυβερνητικών επιλογών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τη διάλυση της χώρας, τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Την Τρίτη 13/1/2014 διοργανώθηκε εκδήλωση στην αίθουσα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου με τους υποψήφιους βουλευτές Άννα Μαυρουδή και Αντώνη Συρίγο. Ο Νίκος Συρμαλένιος, αν και είχε προγραμματιστεί να συμμετέχει, δυστυχώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω του απαγορευτικού απόπλου.

Την Τετάρτη 14/1/2014 περιόδευσαν στην Τήνο οι Άννα Μαυρουδή, Δημήτρης Πολιτόπουλος και Νίκος Συρμαλένιος. Συνομίλησαν με κατοίκους στα χωριά και στη Χώρα του νησιού και επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας και την ΔΕΔΔΗΕ, όπου συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί. Το βράδυ ακολούθησε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Παλιό Δημαρχείο. Στα θέματα που συζητήθηκαν μετά το πέρας των ομιλιών κυριάρχησε το ζήτημα του ΠΙΙΕΤ για το οποίο και οι 3 υποψήφιοι δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλυθεί άμεσα, επαναφέροντας το Ίδρυμα στην προηγούμενη θεσμική του κατάσταση.

Την Πέμπτη 15/1, ο Νίκος Συρμαλένιος παρέμεινε το πρωί στην Τήνο όπου συναντήθηκε με κατοίκους και φορείς του νησιού, ενώ το βράδυ συμμετείχε σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ στη Σύρο.

Οι Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μάνιος πραγματοποίησαν περιοδεία στη Σύρο, στην αγορά του νησιού καθώς και σε δημόσιες υπηρεσίες, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο μελών της τοπικής οργάνωσης.

Την ίδια μέρα η Άννα Μαυρουδή περιόδευσε στην Άνδρο. Επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, τα γραφεία της Περιφέρειας και του Δήμου, όπου αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη προκειμένου να παραστεί στην κοπή πίτας των δημοτικών υπαλλήλων. Συνομίλησε με πολίτες σε Γαύριο και Όρμο Κορθίου, ενώ το βράδυ διοργανώθηκε ανοιχτή συγκέντρωση στο Μπατσί. Εκτός των κυβερνητικών στόχων και ζητημάτων όπως η φορολογία, το ακτοπλοϊκό κλπ, έγινε εκτενής συζήτηση και για θέματα που άπτονται του άμεσου ενδιαφέροντος των Ανδριωτών, όπως το κλείσιμο των υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α., κλπ.), τα κλειστά Περιφερειακά Ιατρεία, τα προωθούμενα από την συγκυβέρνηση Βιομηχανικά Αιολικά Πάρκα, κλπ.

Στις 16/1 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κεντρική προεκλογική εκδήλωση στη Σύρο με συμμετοχή όλων των υποψηφίων βουλευτών και κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, ενώ σήμερα οι υποψήφιοι θα βρίσκονται στη Νάξο, όπου στις 2:00΄μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos