Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: Δήλωση Γιάννη Αγγέλου

09 Ιανουαρίου 2024 18:14

Τη Δευτέρα 08/01/2024 πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο η πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου κατά την οποία έγινε η εκλογή του νέου προεδρείου και των μελών της περιφερειακής επιτροπής, όπως και των μελών της ΕΝΠΕ.

Κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι επικεφαλής των παρατάξεων προέβησαν σε δηλώσεις. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Αγγέλου δήλωσε:
«Μετά το τέλος της ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβουλίου στη Σύρο, ο υπουργός αναπληρωτής Εσωτερικών κ. Λιβάνιος με συνεχάρη και μου είπε να ασκήσουμε σκληρή, αλλά δίκαιη αντιπολίτευση. Του απάντησα πως πάντα η αντιπολίτευση που ασκεί η Λαϊκή Συσπείρωση είναι σκληρή και δίκαιη, γιατί είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του λαού μας. Και για να θυμηθούμε τα λόγια του μεγάλου Νίκου Μπελογιάννη, ¨Αγωνιζόμαστε για να προφτάσουμε την αυγή και το αύριο, για να δημιουργήσουμε νέους χρόνους κι εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων¨.
Καλή χρονιά σε όλους».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos