Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στη Νάξο Κατασχέθηκαν 98 γραμμ. κοκαΐνης, κ.α

15 Ιανουαρίου 2024 16:49

Συνελήφθησαν χθες (Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024) το απόγευμα στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μια 21χρονη ημεδαπή και ένας 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, διακριβώθηκε ότι οι δράστες μετέβησαν στη Νάξο χθες το μεσημέρι με πλοίο της γραμμής από Πειραιά μεταφέροντας ναρκωτικές ουσίες, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι κατά τους οποίους εντοπίσθηκαν οι κατηγορούμενοι και βρέθηκαν στην κατοχή της 21χρονης:

• Κοκαΐνη βάρους 98 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες
• Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,1 γραμμαρίων
• Θρυμματιστής κάνναβης

Όπως προέκυψε, η 21χρονη κατείχε τις ναρκωτικές ουσίες κρυμμένες σε προσωπικά της αντικείμενα για λογαριασμό του 26χρονου.

Οι ναρκωτικές ουσίες, τα κινητά που χρησιμοποιούσαν και τα υπόλοιπα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης-διακίνησης των ναρκωτικών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos