Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την επίσπευση των συμβάσεων απλής χρήσης αιγιαλού

02 Ιουνίου 2024 13:01

Παρέμβαση του βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα, για την επίσπευση ολοκλήρωσης των συμβάσεων απλής χρήσης αιγιαλού σύμφωνα με τον νόμο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές, έλαβε χώρα προς το αρμόδιο Υπουργείο Εθνικής

Οικονομίας και Οικονομικών, το οποίο τελεί σε γνώση του ως άνω ζητήματος, έχει προβεί ήδη σε ενέργειες και εξακολουθεί να εργάζεται προς την κατεύθυνση της επίλυσής τους. Το πρόβλημα ανέκυψε λόγω διαχρονικής σοβαρής υποστελέχωσης της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων.
Η παρέμβαση αφορούσε την επίσπευση των συμβάσεων απευθείας παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού στις όμορες επιχειρήσεις κατόπιν σχετικών αιτημάτων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες.
Ο βουλευτής, επικοινώνησε άμεσα με την αρμόδια Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κα Νάγια Κόλλια, η οποία ανταποκρίθηκε τάχιστα και θα μεταβεί η ίδια εντός της επόμενης εβδομάδας στην Σύρο για την επίλυση του ζητήματος σε συνεργασία με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου οι συμβάσεις να έχουν ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 10 ημερών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos