Το φωτισμένο οδικό δίκτυο, ύψιστης σημασίας προτεραιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

04 Ιουνίου 2024 20:28

Κυρίαρχο στοιχείο η ασφάλεια. Σε αυτόν τον στόχο η Περιφέρεια εργάζεται σταθερά με συνεχείς παρεμβάσεις ενίσχυσης του οδοφωτισμού στα νησιά της

Στην υπογραφή σύμβασης προμήθειας φωτιστικών σωμάτων για την κάλυψη επιπλέον 240 χλμ του οδικού δικτύου με τον πλέον σύγχρονο και προηγμένο οδοφωτισμό, προέβησαν χθες το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας  Dasteri Systems Α.Ε.,  Γιάννη Δαστερίδης.

Με τα έργα φωτισμού που συνεχίζονται στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και με δεδομένο ότι σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μεγάλος αριθμός έργων σε όλο το φάσμα των παρεμβάσεων με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας προχώρησαν στην αποτύπωση των αναγκών και χθες υπεγράφη η σχετική σύμβαση προμήθειας φωτιστικών σωμάτων, βάσει της οποίας, με την ολοκλήρωση της εγκατάστασής τους θα έχει διαμορφωθεί το μεγαλύτερο συνεχόμενα φωτισμένο οδικό δίκτυο στη χώρα.

Τα ελληνικής κατασκευής φωτιστικά LED  εταιρείας  Dasteri Systems Α.Ε.,   είναι τελευταίας γενιάς, στο πλαίσιο μιας έξυπνης εφαρμογής, που συνδυάζει δυνατότητες όπως free wifi , ρύθμιση φωτεινότητας, μέχρι και πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες με αισθητήρες σε κάθε φωτιστικό σημείο. Η εγκατάστασή τους, όχι μόνο διαμορφώνει ένα άρτια φωτισμένο, ασφαλές οδικό δίκτυο, αλλά συμβάλει και στη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, στόχο κρίσιμης σημασίας σε μια περίοδο κλιματικής κρίσης όπως αυτή που διανύουμε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos