Η Κατερίνα Μονογυιού στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας



27 Ιουνίου 2024 16:35

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό

Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πορείας προς τα εμπρός και τόνισε ότι θα συνεχιστεί η εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, οι πολίτες έχουν πολλές απαιτήσεις από εμάς, ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια, χειροπιαστά αποτελέσματα αντί για ανέξοδα λόγια.



Η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Προχωράμε ενωμένοι για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα τους. Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα και μέρα με την μέρα χτίζουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε, μία Ελλάδα ισχυρή, εξωστρεφή και καινοτόμα.»

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos