Η Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για τη δεξίωση για τα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας



25 Ιουλίου 2024 23:28

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε χθες στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τη 50η Επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.



Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:


«Τιμούμε τον μισό αιώνα Μεταπολίτευσης και μετατρέπουμε τα μεγάλα άλματα του παρελθόντος στα επόμενα άλματα του μέλλοντος. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φρόντισε τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας να είναι ισχυρά και ο διεθνής προσανατολισμός της Πατρίδας μας να είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Αποτελεί χρέος όλων μας να συνεχίσουμε να διαφυλάττουμε τις αξίες της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, της ελευθερίας, της ειρήνης, της προόδου και της ευημερίας. Τα 50 χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας ας γίνουν αφετηρία για μια καλύτερη δημόσια ζωή αλλά και για μια καλύτερη Ελλάδα. Χρόνια πολλά στη Δημοκρατία μας.»

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos