Η δραστηριότητα του βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Εμμ. Καφούρου την εβδομάδα 5-9 Αυγούστου

09 Αυγούστου 2024 12:37

«Η δραστηριότητα του βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Εμμ. Καφούρου την εβδομάδα 5-9 Αυγούστου».

Σημαντικές συναντήσεις για θέματα των Κυκλαδίτικων νησιών πραγματοποίησε και αυτήν την εβδομάδα ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Μάρκος Εμμ. Καφούρος.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, ο κ. Καφούρος συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύσιο Σταμενίτη για το φλέγον ζήτημα των επιπτώσεων της λειψυδρίας σε κρίσιμους τομείς του πρωτογενούς τομέα, όπου ειδικά οι κλάδοι της αμπελουργίας και της μελισσοκομίας υπέστησαν ολική καταστροφή! Συζητήθηκαν τρόποι αντιμετώπισης της αυξανόμενης έλλειψης νερού τα τελευταία χρόνια στα νησιά των Κυκλάδων, συνέπεια και της κλιματικής κρίσης, καθώς και η ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων ενίσχυσης των Κυκλαδιτών για την απώλεια εισοδήματος που υφίστανται εξαιτίας των παραπάνω.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, ο βουλευτής Κυκλάδων πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στον ΑΔΜΗΕ, παρουσία του δημάρχου Θήρας κ. Ν. Ζώρζου και του προέδρου του λιμενικού ταμείου Θήρας κ. Γ. Νομικού, σχετικά με την πόντιση του καλωδίου για την ενεργειακή διασύνδεση της Σαντορίνης με το δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας. Κατά τη συζήτηση διερευνήθηκαν οι τεχνικές λύσεις μετακίνησης του καλωδίου χωρίς τον κίνδυνο διακοπών της ηλεκτροδότησης του νησιού και η χωροθέτηση του νέου λιμανιού στην αρχική του θέση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos