Άδωνις Γεωργιάδης: 16 νεόδμητα διαμερίσματα για τη στέγαση γιατρών στη Μύκονο

Δωρεά μεγάλης σημασίας για το προσωπικό του νησιού.

Στην υπογραφή σύμβασης δωρεάς για 16 καινούργια και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα στη Μύκονο προέβη σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως υπογραμμίζει ο υπουργός Υγείας στη σχετική ενημέρωση, «υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση δωρεάς μεταξύ εμού, του Διοικητού της 2ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ – 2η ΔΥΠΕ, κ. Χρήστου Ροιλού και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΙ» της οικογένειας Δακτυλίδη, 16 νεόδμητων πλήρως εξοπλισμένων διαμερισμάτων στην Μύκονο για την στέγαση των ιατρών και του λοιπού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Μυκόνου».

Η συγκεκριμένη δωρεά είναι αναμφίβολα μεγάλης σημασίας, «δεδομένου του στεγαστικού προβλήματος που επικρατεί στο νησί αυτό και ιδιαίτερα εξαιτίας της αδυναμίας εύρεσης κατοικίας που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του συστήματος υγείας, που μετακινούνται στις τουριστικές περιοχές για να στηρίξουν τις αυξημένες ανάγκες του συστήματος τους καλοκαιρινούς μήνες».

Και καταλήγοντας, ο Ά. Γεωργιάδης ευχαριστεί «όλους τους δωρητές που καθημερινά και γενναιόδωρα ενισχύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το εθνικό σύστημα υγείας, καθώς και τους εν λόγω δωρητές, η δωρεά των οποίων θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα συμβάλει στην αντιμετώπιση του οικιστικού φαινομένου των ημερών μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos