Σε Μύκονο και Τήνο ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης Κύριο

Σε Μύκονο και Τήνο ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης

Τη Μύκονο θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Μυκόνου.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Βερώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στέλιος Μπρίγγος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Σπύρος Αποστόλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Μυκόνου κ. Δημήτρης Λαζαρίδης, ο Προϊστάμενος του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Κυκλάδων κ. Νικηφόρος Χριστοφόρου, η ανάδοχος του έργου των ασφαλτοστρώσεων που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μυκόνου και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας και συγκεκριμένα ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης κ. Λουκάς Καραδήμας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος τεχνικής υποστήριξης μικρών Δήμων κ. Γιώργος Βλαχογιάννης και πολιτικός μηχανικός του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων της Περιφέρειας και υπεύθυνη του επαρχιακού οδικού δικτύου της Μυκόνου, κ. Λαμπρινή Κούση.

Σκοπός της συνάντησης είναι ο πλήρης συντονισμός των παρεμβάσεων, ώστε τα έργα ύδρευσης που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Μυκόνου να εκτελεστούν στον περιφερειακό δρόμο από τον Ορνό μέχρι τον κόμβο της Αργύραινας, αλλά και τα έργα που θα πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ από τον Ορνό μέχρι το Νέο Λιμάνι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου που θα εκτελεστούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προλαμβάνοντας έγκαιρα το φαινόμενο του «ράβε - ξήλωνε» του οδικού δικτύου.

Στη συνέχεια, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα μεταβεί στην Τήνο προκειμένου να παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos