Μήνυμα του Φίλιππου Φόρτωμα για τη νέα σχολική χρονιά

11 Σεπτεμβρίου 2024 12:34

Αγαπητά παιδιά,

Εύχομαι σε όλους σας, η νέα σχολική χρονιά να είναι η αρχή μια πορείας προς τη μάθηση και να σας ανοίξει νέους δρόμους δημιουργίας. Αυτά τα χρόνια είναι μοναδικά, να τα ζήσετε, να τα χαρείτε, να τα απολαύσετε με κάθε τρόπο! Η γνώση είναι μια πολύτιμη κληρονομιά που θα σας συνοδεύει για μια ζωή και ο πραγματικός πλούτος που δεν μπορεί να χάσει κανείς, ούτε να σας τον στερήσει κάποιος.

Με την καθοδήγηση των δασκάλων σας και την φροντίδα των γονέων και των κηδεμόνων σας, αλλά ταυτόχρονα και τη συνεχή μέριμνα της Πολιτείας, και αυτή η χρονιά είμαι σίγουρος πως θα σας δώσει πολλά εφόδια ζωής.

Ο τόπος μας οι Κυκλάδες, είναι μοναδικός γιατί μοναδικοί είναι οι άνθρωποι του. Και εσείς, το μέλλον του έχει πολύ μεγάλο μερίδιο σε αυτό.

Σας εύχομαι από καρδιάς μια ξεχωριστή και επιτυχημένη χρονιά όπου η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η πρόοδος και η ασφάλεια θα είναι οι κεντρικοί της πυλώνες!

Φίλιππος Φόρτωμας,
Πρόεδρος ΕΜΕ Ελληνισμού της Διασποράς,
Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos