Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφτηκε η Δήμαρχος Σίφνου κ. Μαρία Ναδάλη

08 Οκτωβρίου 2024 16:11

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφτηκε η Δήμαρχος Σίφνου κ. Μαρία Ναδάλη συνοδευόμενη από τον πρώην Έπαρχο ΠΕ Μήλου και νυν Αντιδήμαρχο Δήμου Σίφνου κ. Νικόλαο Βενάκη.

Η κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τα έργα που έχει υλοποιήσει η Περιφέρεια στο νησί και γιατην καθημερινή έμπρακτη στήριξη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα έργα υποδομών που θα υλοποιηθούν, η αναζήτηση πάγιας λύσης στο μεταφορικό έργο, η ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη δημοπράτηση της ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή Θόλος και το θέμα της ενδοκυκλαδικής επικοινωνίας και της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης σε σχετική δήλωσή του ανέφερε :
«Είναι υπέροχο να συναντάς ανθρώπους που προσπαθούν καθημερινά για τη λύση των προβλημάτων του νησιού τους.
Δυστυχώς, η υποστελέχωση των μικρών νησιών αποτελεί τροχοπέδη στις προσπάθειές τους, γι’ αυτό ως Περιφερειακή Αρχή αναλαμβάνουμε, με αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες, να διεκπεραιώσουμε για λογαριασμό τους και θέματα που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos