Τήνος: «Αναπηρία & Αθλητισμός» - Μια εξαιρετική εκδήλωση, ένα δυνατό παράδειγμα ζωής

Ολοκληρώθηκε ένα τετραήμερο εκδηλώσεων, που διοργανώθηκε από τον Α.Ο. Ποσειδώνας Τήνου, με τη στήριξη του Δήμου Τήνου, που ανέδειξε τη σημασία του αθλητισμού ως μέσο ένταξης και ίσων ευκαιριών για όλους, παρουσιάζοντας το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης με αμαξίδιο σε σχολεία και στο σωματείο «Έχουμε Δικαίωμα».

Το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, οι πρωταθλητές Ελλάδος στο άθλημα του πινγκ πονγκ με αμαξίδιο, Χρήστος Φράγκος, Χρήστος Μελέτης και Αθανάσιος Γκίκας, δεν εντυπωσίασαν μόνο με τις αθλητικές τους ικανότητες, αλλά έδωσαν επίσης σε όλους ένα δυνατό παράδειγμα δύναμης, σθένους και θέλησης για ζωή. Μέσα από τη συνεχή τους προσπάθεια και το πείσμα, απέδειξαν πως η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη στόχων και τη συμμετοχή στον αθλητισμό.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εξαιρετική και γεμάτη παλμό εκδήλωση, που μας υπενθύμισε τη δύναμη της θέλησης και το πόσο σημαντικό είναι να υποστηρίζουμε την ισότιμη πρόσβαση όλων στον αθλητισμό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την άρτια διοργάνωση!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos