Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 - Psts.gr

Μην πετάτε λοιπόν τίποτα! Ερχόμαστε στο χώρο σας και εκτιμούμε τα παλιά σας πράγματα αναλαμβάνοντας και τη μεταφορά τους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 18-07-2014 το πρωί συνελήφθη στη Χώρα Νάξου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 20χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από διαπληκτισμό προκάλεσε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Σίφνου γίνονται γνωστά τα παρακάτω:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρωθυπουργός στις αλλεπάλληλες επισκέψεις του στο χώρο της COSCO, παρουσίαζε μια εικόνα τεχνητού παραδείσου, με χιλιάδες θέσεις εργασίας που πρόκειται να δημιουργηθούν, καθώς και για επενδύσεις με τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές για τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 10:29

Ξεκινά το Syros Dog Show

Αύριο το απόγευμα , από τις 4 μμ έως αργά το βράδυ και την Κυριακή από τις 5 μμ ξεκινά το Syros Dog Show στο Αθλητικό κέντρο Βικέλας στην Ερμούπολη Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων των ελληνικών τραπεζών παραμένει το υπ' αριθμόν 1 ζήτημα που απασχολεί κυβέρνηση και τράπεζες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνεμος ήταν ευνοϊκός και το πλήρωμα καλά προετοιμασμένο. Η μεγάλη αναμέτρηση με τη φύση, στα χνάρια των πρώτων ναυτικών της Ευρώπης, ξεκίνησε χθες τα ξημερώματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επειτα από μια μεταμεσονύχτια σύνοδο κορυφής, η καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ γιόρτασε χθες τα 60ά γενέθλιά της, με τους Γερμανούς πολίτες να της εύχονται μαζικά και τον μέντορά της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιαεροπορικός πύραυλος, ρωσικής κατασκευής, έπληξε σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους, το Μπόινγκ 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών, το οποίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos