Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (08/03/2019) στον Πειραιά 62χρονος οδηγός φορτηγού, μέσα στο όχημά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες μέρες η ΑΑΔΕ σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα «πάνω–κάτω» φέρνει ο Νέος Ποινικός Κώδικας και η νέα Ποινική Δικονομία - Που εισάγεται ο θεσμός της κοινωφελούς εργασίας -Καταργούνται τα πταίσματα και ο νόμος 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχές του Μάρτη, η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και η φύση της Πάρου θάλλουσα, μοιάζει να γιορτάζει τον ερχομό της πιο ελπιδοφόρας εποχής του χρόνου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε στο επιβατηγό οχηματωγό πλοίο «Nήσος Μύκονος» στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση άδειας νέας φύτευσης οινοποιήσιμων αμπελώνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια των αυτόνομων κατοικιών στην περιοχή Δρακουρί στο Μαράθι, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες διαμονής είκοσι και πλέον εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο νησί μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 12-03-2019 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 14η Μαρτίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Μυκόνου μεταξύ του Δημάρχου και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις παραλίες του νησιού (ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων), με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν ανακύψει τις προηγούμενες χρονιές, στη χρήση των παραλιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos