Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Η ικανοποιητική πρόσληψη βιταμίνης D κατά την παιδική ηλικία μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης επιθετικής συμπεριφοράς στους εφήβους, υποστηρίζει νέα επιστημονική μελέτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκσυγχρονίζεται η λειτουργία των ΚΕΠ. Οι πολίτες παύουν να είναι διακομιστές εγγράφων. Δημιουργείται επιτροπή εμπειρογνωμόνων με τον πρώην πρόεδρο της Εσθονίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Από την ανακοίνωση της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κρατάμε μόνο την καταδίκη των επιθέσεων που δέχονται οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ, τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και στον υφυπουργό, Λευτέρη Οικονόμου, η έκθεση της ειδικής επιτροπής για τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια παραδείγματα σε νησιά επικαλείται το βρετανικό δίκτυο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεικίνητη και δραστήρια, με πολυσχιδή δράση και ενδιαφέροντα που άπτονται της γαστρονομικής τέχνης σε όλο της το φάσμα, η αγαπημένη μας παριανή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση «Οινικές Διαδρομές Παρίων».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα (01) δελφίνι, εντοπίστηκε νεκρό, πρωινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου, σε παραλία στην περιοχή “ΓΥΑΛΟΣ” της ν. Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς διαμορφώνεται η αμοιβή για όσους πάρουν τις θέσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική βρέθηκε στο +17 από τη Βραζιλία, αλλά με μια τραγική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και με τον Βαρεχάο να κάνει.. πάρτι, ηττήθηκε από την “σελεσάο” με 79-78.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της κυνικής αποπομπής ηλικιωμένου ασθενούς από γιατρό στο Περιφερειακό Ιατρείο Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos