Πάρος: Νέες αποκαλύψεις. ΑΜΕΑ ο ηλικιωμένος που υπέστη ανάλγητη συμπεριφορά γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Νάουσας…

03 Σεπτεμβρίου 2019 17:32

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της κυνικής αποπομπής ηλικιωμένου ασθενούς από γιατρό στο Περιφερειακό Ιατρείο Νάουσας.


Η γιατρός που αρνήθηκε να συνταγογραφήσει τα φάρμακα του ηλικιωμένου ασθενούς, παρότι αυτός προσήλθε εντός του ωραρίου καθηκόντων της, προέβη σε ανάρμοστη συμπεριφορά παρότι είχε απέναντί της έναν άνθρωπο, που δεν ήταν απλώς ηλικιωμένος αλλά και άτομο με ειδικές ανάγκες!

Ο άνδρας που έχει υπερβεί τα 80 του έτη, είναι άτομο εγνωσμένης αναπηρίας καθώς η όρασή του δεν ξεπερνά το 1/20 της φυσιολογικής όρασης.

Σημειώνεται, ότι η γιατρός αποχώρησε από το ιατρείο, χωρίς να συντρέχει λόγος μετάβασής της σε επείγον περιστατικό. Μετά την ευγενική διαμαρτυρία του ηλικιωμένου ΑΜΕΑ, εκείνη του είπε να μεταβεί ξανά την επομένη στο Ιατρείο, και όταν ο άνδρας της γνωστοποίησε ότι μένει μακριά και θα έπρεπε να πληρώσει κόμιστρο ταξί για να τον μεταφέρει, εκείνη του απάντησε κυνικότατα: «Να πάρεις ταξί!».

Λεπτομέρειες για το περιστατικό διαβάστε εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos