Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, κατέθεσε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, σχετικά με την απαγόρευση της κυνηγητικής δραστηριότητας κατά την περίοδο εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του covid-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα «άσχημο hangover». Με αυτόν τον τρόπο περιγράφει εθελοντής του εμβολίου της Pfizer τις παρενέργειες που αισθάνθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πορεία των κρουσμάτων του κορονοϊού τις επόμενες ημέρες, αλλά και η αντοχή του συστήματος Υγείας αναμένεται να κρίνει το αν θα επιβληθούν περαιτέρω περιορισμοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πηνελόπη είναι ψυχρή απέναντι στον Μελέτη, ενώ την ίδια στιγμή ο Γραμματικός φαίνεται να την φλερτάρει

Κατηγορία LIFESTYLE

Με ανοικτό το στόμα έμειναν οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το πρωί της Δευτέρας της πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου BBC, βλέποντας έναν 18χρονο μαθητή στη Βρετανία να λύνει μέσα σε λιγότερο από οκτώ δευτερόλεπτο μία από τις δυσκολότερες σπαζοκεφαλιές, τον Κύβο του Ρούμπικ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι το πενταψήφιο με την μεγαλύτερη «ζήτηση» στην ιστορία, καθώς δυστυχώς έχει συνδυαστεί με τις εποχές του lockdown λόγω κορονοϊού, την άνοιξη του 2020 και… τώρα. Ο λόγος φυσικά για το 13033 στο οποίο οι πολίτες στέλνουν τα μηνύματα που χρειάζεται ώστε να μετακινηθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ημέρα μετά την τεράστια εξέλιξη σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της Pfizer, ο Ελληνας CEO της εταιρείας, Αλβέρτος Μπουρλά, έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τη μάχη με την πανδημία, η οποία συνεχίζεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2205), κατά την οποία το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοίραζε τουλάχιστον 1.400.000 ευρώ. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο. Ο ηθοποιός «έσβησε» σήμερα και τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, η σύζυγος του και η κόρη του μέσω των προφίλ τους στο facebook.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των 2384 νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos