Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Ένας άνθρωπος που είχε σώσει δεκάδες ζωές εντός και εκτός Κοινοβουλίου όλα αυτά τα χρόνια, «έφυγε» σήμερα σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το BetterVita ήρθε στη ζωή μας με ποιοτικά, καινοτόμα και προσιτά σε όλους φυσικά συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνεται ότι οι επιβάτες Ε/Γ και Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων που καταπλέουν στα λιμάνια της χώρας κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας από 21:00 έως και 05:00, δύνανται να μεταβαίνουν μετά την άφιξη των πλοίων στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για την χορήγηση σχετικών βεβαιώσεων προκειμένου να μπορούν να μετακινηθούν κατά τις ως άνω ώρες απαγόρευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου – Αντιπάρου με αφορμή δηλώσεις και δελτία τύπου για την ένταξη των έργων ολοκλήρωσης του αεροδρομίου Πάρου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης από το Ταμείο Συνοχής υπενθυμίζει και τα παρακάτω:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε ερώτηση προς τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Στ. Πέτσα, μαζί με άλλους 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την ανυπαρξία κυβερνητικών πρωτοβουλιών για τη στήριξη των περιφερειακών ΜΜΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 21:26

Σε ισχύ το νέο lockdown - Oλα τα μέτρα

Τι ισχύει με την τηλεργασία με το νέο lockdown

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πρώτη η πιο νεαρή ασθενής στην Ελλάδα μιλά για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 19:36

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

 Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 163 του Ν.3463/2006, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 17-11-2020 και ώρα 19.30΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι σε όλους σας γνωστή η δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου και Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη» και η ανταπόκριση του για καλύψεις συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 19:15

Δημοτικά σχολεία: Αύριο οι ανακοινώσεις

Ζητούν να κλείσουν και τα νηπιαγωγεία, αλλά να παραμείνουν οι δομές ειδικής αγωγής, όπως και στο πρώτο lockdown - Τι θα γίνει με τους παιδικούς σταθμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos