Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Στη Βόρεια Ελλάδα μεταφέρονται, από τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ώστε οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων να είναι εξονυχιστικοί, από γειτονιά σε γειτονιά, ακόμα και από σπίτι σε σπίτι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα τραγικό σχόλιο από την «Αυγή» στο Twitter, για τους νέους χώρους για τάφους στα κοιμητήρια Σερρών, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με το Μέσο να ζητάει συγγνώμη με 3 ώρες καθυστέρηση...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επίταξη 200 ιδιωτικών κλινικών για ασθενείς Covid-19, στη Θεσσαλονίκη προχωράει το υπουργείο Υγείας, καθώς το τελεσίγραφο που είχε δώσει στους ιδιοκτήτες των κλινικών εξέπνευσε στις 9:00 το βράδυ της Πέμπτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τάκης βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα ενώ η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ έναν άνθρωπο απ’ τον ένοχο παρελθόν της, στις «Άγριες Μέλισσες»

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε λίγους μήνες εκατοντάδες μαθητές της Γ' Λυκείου, θα χρειαστεί να αποφασίσουν σε ποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης επιθυμούν να σπουδάσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ για τις αιτιάσεις Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή φωτογραφία μαθητών στην Ηλεία που έκαναν τηλεκπαίδευση σε καφενείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πνίγηκε στο νερό η Νάξος την Πέμπτη με δύο χωριά της το Δαμαριώνα και την Απείρανθο, να βρίσκονται ανάμεσα στις περιοχές με τις μέγιστες ημερήσιες βροχοπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι δροσιστικά, ευχάριστα στη γεύση και συχνά ικανοποιούν την ανάγκη μας για ανθρακικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες σχετικά με την κατάργηση του φαξ στο Δημόσιο, απέστειλε με σχετική εγκύκλιο το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 27, 40, 25, 26, 21 και Τζόκερ ο αριθμός 7

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos