Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Το Φροντιστήριο στόxος: περιλαμβάνει:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με πνευμονία.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την εκλογή δημοτικών και περιφερειακών αρχών, βάσει του οποίου, καταργείται η απλή αναλογική που ίσχυε και ο δήμαρχος εκλέγεται με ποσοστό 43% συν μία ψήφο από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διευρύνεται η διάθεση των self tests σε όλους τους εργαζόμενους - Ποιους αφορά η απόφαση - Μέχρι χθες είχαν διατεθεί συνολικά 13.596.127 self tests και έχουν υποβληθεί 9.072.577 ψηφιακές δηλώσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξι ευέλικτα μικρά αεροσκάφη τα οποία θα περιπολούν από αέρος έχοντας τις δεξαμενές τους γεμάτες νερό ώστε να μην χάνεται χρόνος στην αντιμετώπιση πυρκαγιών θα έχει στη διάθεσή της η Πυροσβεστική από τις αρχές Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό η Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Γκίκας Μαγιορκίνης ρωτήθηκαν για τις ελευθερίες των εμβολιασμένων, αλλά και πότε θα απαλλαγούμε από τις μάσκες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.020, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα λάθη στη χρήση της ελληνικής που... ενοχλούν περισσότερο - Από την υπέρμετρη χρήση ξένων λέξεων και την προστακτική αορίστου μέχρι το ρήμα διαρρέω και τη διαφορά του ως από το σαν 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις τύπους πιστοποιητικού προανήγγειλε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ντιντιέ Ρέιντερς - Τι θα γίνει με τους πολίτες που έχουν λάβει μόνο μία δόση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos