Δευτέρα, 03 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών η Ελλάδα παραμένει παγκοσμίως η χώρα με τη μεγαλύτερη πλοιοκτησία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ακύρωση και του φετινού Oktoberfest, της διάσημης γιορτής της μπίρας, ανακοίνωσαν ο Πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ και ο Δήμαρχος του Μονάχου Ντίτερ Ράιτερ. Αιτία για την ακύρωση του δεύτερου συνεχούς Oktoberfest είναι τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα η εστίαση ανοίγει ξανά μετά από έξι μήνες και οι καταστηματάρχες έχουν ήδη υποδεχθεί τους πελάτες τους στους εξωτερικούς χώρους των μαγαζιών τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 4 Μαΐου – Επεισόδιο 133: Ο κόσμος του Μελέτη καταρρέει, μαθαίνοντας το αποτρόπαιο έγκλημα του Δούκα, όμως μια ακόμα αποκάλυψη θα τον συγκλονίσει. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; H Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου τοποθετεί χρονικά μια καλή αποκλιμάκωση στον αριθμό των διασωληνωμένων και των εισαγωγών στα νοσοκομεία, ο Νίκος Σύψας καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα στο νησί της Πάρου συνεχίζεται αυτή τη περίοδο απολύτως ομαλά και με σταθερό ρυθμό. Ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι το νησιού σπεύδουν να κλείσουν το ραντεβού τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αναλυτικά ο «χάρτης» της διασποράς των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία δυο ημερών ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ λόγω της χθεσινής αργίας του Πάσχα - 1.022 τα κρούσματα στην Αττική, τα 330 στο κέντρο της Αθήνας - 302 στη Θεσσαλονίκη 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ελληνικά και τα ισπανικά νησιά αναμένεται να μείνουν εκτός της «πράσινης» ταξιδιωτικής λίστας της Βρετανίας παρά το γεγονός ότι έχουν μικρότερο αριθμό κρουσμάτων από ότι οι άλλες περιοχές τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε τι του είπε ο γιος του Χάρης για το επίθετό τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos