Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Αδάμαντα Μήλου, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν ημεδαπό, σύμφωνα με δήλωσή του, ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τεσσάρων ημεδαπών συνεπιβατών του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά τα κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη στις πύλες του αεροδρομίου της Καμπούλ σημειώθηκε λίγο πριν τις 17.00 (ώρα Ελλάδας), λίγες ώρες αφότου δυτικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποίησαν για την πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης στο Αφγανιστάν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.538, εκ των οποίων 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για την πιθανή μόλυνση δεκάδων καταναλωτικών προϊόντων σε τρία σούπερ μάρκετ του Λονδίνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Λεσσεψιανός μετανάστης Diadema Setosum είναι ένας τυπικός αχινός με μακριά αγκάθια που στο άγγιγμα τους έχουν ένα ήπιο δηλητήριο και ανήκει στην οικογένεια Diadematidae. Το είδος αυτό είναι ένας ταξιδιώτης στα νερά της Μεσογείου και κανονικά βρίσκεται σε όλη την περιοχή του Ινδο-Ειρηνικού, από την Αυστραλία και την Αφρική μέχρι την Ιαπωνία και την Ερυθρά Θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλά στην υγεία της η συνεπιβάτης της άτυχης Γερμανίδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 16:10

Συλλήψεις σε Μύκονο και Θήρα

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους αναφέρθηκε στον ρυθμό που παρατηρείται στην εμβολιαστική διαδικασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos