Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Eξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν, τα παρακάτω δρομολόγια των πλοίων μας θα παραμείνουν ανεκτέλεστα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία ελπίδα δίχνει τα «δόντια της» και στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το χιόνι πέφτει πυκνό από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου στο νησί της Πάρου που έχει ντυθεί στα λευκά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στην οποία επισημαίνεται ότι σε 9 από τα 24 κατοικημένα νησιά των Κυκλάδων, δεν υπάρχουν καταστήματα ή θυρίδες τραπεζών, γεγονός που δημιουργεί δυσκολίες στην

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιχείρηση απεγκλωβισμού με τη συμμετοχή του στρατού από έξι σημεία 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 23:19

Έκτακτη ενημέρωση - ΚΟΜΥ Πάρου-ΕΟΔΥ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστου Στυλιανίδη, σχετικά με την κήρυξη σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης για την Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κρήτη, Κυκλαδες και Σποράδες, σας ενημερώνουμε ότι η δράση που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 25/1/2022 δεν θα πραγματοποιηθεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το πρωί της Δευτέρας η κακοκαιρία Ελπίδα σφυροκοπά τη χώρα με τα προβλήματα είναι πολλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πυκνή χιονόπτωση από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου στο νησί της Πάρου, δημιούργησε εικόνες σπάνιας ομορφιάς! Χιονοσκέπαστα τοπία δίπλα στη θάλασσα, στην ύπαιθρο, σε χωριά και σοκάκια, έκαναν το νησί να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για ατύχημα που έγινε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ στο σιδηροδρομικό δίκτυο έξω από τη Λιβαδειά όταν μηχανή έπεσε πάνω σε βαγόνι αμαξοστοιχίας που είχε ακινητοποιηθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης αναφέρθηκε σε νέα ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας τι ισχύει με την αυριανή (25/1) γενική αργία στις περιοχές που χτυπάει η «Ελπίδα», αλλά και στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των οδηγών από την Αττική Οδό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos