Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το όνομα της Μαρίνας Πατούλη ακουγόταν για την δημαρχία στον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης, αλλά τελικά ήταν υποψήφια - και εξελέγη - δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου. Πολυπράγμων και δραστήρια, διετέλεσε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχει λάτρης του Μουντιάλ που να μην του λέει τίποτα η Λαρίσα Ρικέλμε. Το μοντέλο από την Παραγουάη έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη όταν το 2010 σε ηλικία 25 ετών, ταξίδεψε στη Νότια Αφρική για να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έγινε viral, καθώς πανηγύρισε το γκολ των συμπατριωτών της έχοντας ένα κινητό ανάμεσα στο στήθος της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ένα ποσοστό 7% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαγωνισμός με δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Ίβαλα ίβαλα ω, πάμε γιαλό γιαλό" – Θέατρο Αλκμήνη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντόμινο οι αποκαλύψεις για τη δράση της Κιβωτού του Κόσμου. Αυτή τη φορά για τα οικονομικά μεγέθη της και τις δωρεές-μαμούθ, που ξεπέρασαν τα 27 εκατ. ευρώ από το 2017 έως το 2021, ενώ, αν συνυπολογίσει κανείς και τις φετινές δωρεές, φτάνουν σχεδόν τα 33 εκατ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διμερή Συμφωνία για την απασχόληση 5.000 εποχικών εργατών γης υπέγραψε στο Κάιρο, την Τρίτη (22 Νοεμβρίου), ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με τον Αιγύπτιο ομόλογό του για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Ihab Nasr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ μελάνι έχει χυθεί το τελευταίο διάστημα για τον χρόνο των εκλογών σε συνδυασμό με την απογραφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «Παρά Πέντε» είναι μια ιστορική σειρά του Mega και, με τα χρόνια να περνούν, ορισμένοι πρωταγωνιστές της έχουν φύγει από τη ζωή, όπως εκείνου που είχε αφήσει έναν όρκο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «πρόσωπο» της κακοκαιρίας Denise μέχρι τουλάχιστον το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου στην Πάρο, χαρακτηριζόταν από καιρική ηπιότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου (Μέλος Δ.Σ. Π.Ε.Δ. Ν.Α) στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου - Νομιμότητα & έλεγχος για τη σωστή αξιοποίηση & προστασία των παραλιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos