Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Κατακλύστηκε από κόσμο και κυρίως από παιδιά η πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία, αργά το απόγευμα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου. Αιτία, η γιορτινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου η οποία συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα και πολλές εκπλήξεις, ειδικά για τους μικρούς φίλους της βραδιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τραγωδία με δύο νεκρούς και δύο γυναίκες σε κρίσιμη κατάσταση, το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Μεσαράς, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 5:30 μ.μ. στο δρόμο Τυμπάκι – Αγία Γαλήνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νέα κλήρωση 125.000 αύλων ψηφιακών καρτών χειμερινού/ορεινού τουρισμού αναμένεται να προχωρήσει του υπουργείου Τουρισμού στα τέλη Ιανουαρίου, στα πλαίσια της καμπάνιας «Greece does have a winter».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ΑΦΜ μακροχρόνια ανέργων μπορούν να υποβάλουν σήμερα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 αίτηση για την επιταγή ακρίβειας, στις 20 Δεκεμβρίου η πληρωμή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σήμερα Σάββατο 17/12 στην Πάρο, σε ένα μεγάλο μέρος του νησιού που περιλαμβάνει την Παροικία, τις Καμάρες και άλλα σημεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύντομη συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Πάρου κ.Μάρκος Κωβαίος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον Alpha Radio 9,89.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την παραίτηση του Μ. Σιφναίου ο Νηρέας ανακοίνωσε το νέο διοικητικό συμβούλιο του, όπου πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γ. Δαβερώνας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Φανερωμένη) στη Νάουσα, Χριστουγεννιάτικη συναυλία για το Άγιο Δωδεκαήμερο με ύμνους και κάλαντα, υπό τον τίτλο «Χριστός Γεννάται…».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 13:20

Μουντιάλ: H ίωση απειλεί τους Γάλλους.

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην Εθνική Γαλλίας με αιτία την ίωση που έχει κτυπήσει παίκτες της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 13:17

Η παράδοση των Overκαι η μεγαλύτερη δίψα

Γράφει ο Κωστής Μητσέας για το Foxbet

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos