Πάρος: Ο Δήμαρχος απαντά στον Alpha Radio για το οικόπεδο της Καϊλή και τα φιλοξενούμενα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» στο νησί (Βίντεο)

17 Δεκεμβρίου 2022 16:35

Σύντομη συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Πάρου κ.Μάρκος Κωβαίος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον Alpha Radio 9,89.

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου για την ενδεχόμενη «μυκονοποίηση» της Πάρου, ο Δήμαρχος απάντησε ότι η δημοτική Αρχή κάνει ό, τι είναι δυνατόν για την υλοποίηση έργων και υποδομών στο νησί, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Ωστόσο στη συνέχεια, έδωσε το στίγμα του αναφορικά με την επόμενη περίοδο μιλώντας για το ποια Πάρο θέλουμε στο μέλλον, εννοώντας ότι o Τουρισμός πρέπει απαραίτητα να συμπορεύεται με το σεβασμό προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους του νησιού.

Επίσης, τέθηκαν και δύο ερωτήματα πάνω σε θέματα της επικαιρότητας: Το ένα αφορούσε την αγορά οικοπέδου από την κυρία Καϊλή στον Κώστο της Πάρου πριν από τη σύλληψή της στις Βρυξέλλες, και το άλλο, τη φιλοξενία των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πάρο τα προηγούμενα καλοκαίρια. Για το δεύτερο ειδικά ζήτημα, ο Δήμαρχος επισήμανε την υπέροχη φιλοξενία που παρείχε ο παριανός λαός και το περίσσευμα αγάπης που δόθηκε κατά την διαμονή των παιδιών στο νησί μας. Τέλος δήλωσε ότι σε ό, τι αφορά το παρασκήνιο ή τις όποιες έκνομες πράξεις και ενέργειες διερευνώνται σχετικά με τα δύο αυτά ζητήματα, είναι δουλειά της Ελληνικής Δικαιοσύνης να το ξεδιαλύνει.

{https://www.youtube.com/watch?v=eCgFh6AlNBw}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos